Úvod / Blog / Sledujte naše sociální sítě!

Sledujte naše sociální sítě!

28. 05. 2024

Zůstaňte s námi v kontaktu a buďte mezi prvními, kdo se dozví o všech novinkách, akcích a zajímavostech, které pro vás chystáme. Na našich sociálních sítích najdete nejen aktuální informace, ale také inspiraci, tipy, soutěže a mnoho dalšího.


Detektorykovu.cz - sociální media

Na Facebooku se s vámi rádi podělíme o novinky, sdílíme užitečné články a interagujeme s vámi v komentářích. Staňte se součástí naší komunity a nezmeškejte žádné důležité oznámení.

Instagram je místem, kde můžete nahlédnout do zákulisí naší činnosti, prohlédnout si inspirativní fotografie a videa, a být součástí našich vizuálních příběhů. Sledujte naše příběhy a příspěvky, kde se dozvíte o všem, co nás baví a čím žijeme.

Na YouTube kanálu pro vás připravujeme zajímavé videa, návody, rozhovory a reportáže. Přihlaste se k odběru a nezmeškejte žádné nové video, které vám přinese hodnotné informace a zábavu.

A rozhodně také nezapomeňte sledovat DETEKTORWEB.cz, kde můžete přidávat své nálezy, články a komentáře. Nechat si určit své nálezy odborníky a zapojit se do různých soutěží.

Spojte se s námi na sociálních sítích a buďte stále v obraze. Těšíme se na vaši zpětnou vazbu, komentáře a sdílení vašich zkušeností. Vaše podpora a interakce nám pomáhá růst a zlepšovat naše služby.

Sledujte nás na:

Facebook

Instagram

YouTube

DETEKTORWEB.cz

Děkujeme, že jste s námi!

Sledujte naše sociální sítě!

Zpět na Blog


Další články

UPGRADUJTE  VÁŠ DEUS NEBO ORX  NA DEUS II ZA SPECIÁLNÍ CENU!
12.06.2024

UPGRADUJTE VÁŠ DEUS NEBO ORX NA DEUS II ZA SPECIÁLNÍ CENU!

XP KONVERZNÍ SADA: ideální řešení! Jste majitelem detektoru XP DEUS, ORX nebo staršího modelu XP a rádi byste si pořídili XP DEUS II? XP pro vás připravilo skvělou konverzní…

Setkaní hledačů Sloup 2024 - 24.-26.5.
01.05.2024

Setkaní hledačů Sloup 2024 - 24.-26.5.

Je tu opět Sloup! Detektorweb Vás tímto srdečně zve na přátelské setkání detektorářů SLOUP 2024. Letošní termín je 24.-26. května 2024 a sejdeme jako vždy v rekreačním středisku…

XP XTREM HUNTER - otázky a odpovědi, Garry Blackwell
03.11.2023

XP XTREM HUNTER - otázky a odpovědi, Garry Blackwell

Nyní, když se XP XTREM HUNTER dostal do obchodů, jsem si jistý, že máte spoustu otázek. Možná budu moci na některé z nich odpovědět zde. Co je to dvouboxový detektor…